ΤΗ ΛΥΣΗ
ΕΧΟΥΜΕ
Θέλεις να ανακτήσεις τα μαλλιά σου;
Έλα να μιλήσουμε!
Telephone Icon

+30 210 3600111

Mail Icon

info@bhrclinicathens.gr

Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τη λύση!
100% δωρεάν και εμπιστευτική συμβουλευτική

ΚΛΙΝΙΚΗ

BHR Clinic
Athens

Διεθνής Πρωτοπορία στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η BHR Clinic Athens ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019 απο τον Dr. Christian Bisanga, κορυφαίο επιστήμονα με παγκόσμιο κύρος και αναγνώριση, θέλοντας να προσφέρει μια πρωτοποριακή λύση για την αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής στους Έλληνες -και όχι μόνο- που το έχουν ανάγκη.

Ακολουθώντας μια παράδοση 20 ετών στη μεταμόσχευση μαλλιών, η Κλινική των Αθηνών έρχεται να πλαισιώσει αυτή των Βρυξελλών σε μια μοναδική συνεργασία ιατρών και βοηθών που έχει σκοπό να προσφέρει ένα πραγματικά μοναδικό, φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εμπειρία του Dr. Bisanga μεταφέρεται αυτούσια μέσω των ιατρών αλλά και των βοηθών BHR Clinic Athens, οι οποίοι έχουν εκπαιδευθεί στην Κλινική των Βρυξελλών υπό την εποπτεία του Dr. Bisanga, προσφέροντας στους ασθενείς ακριβώς το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν στο Βέλγιο.

Ο Dr. Bisanga επισκέπτεται την κλινική κάθε μήνα ενημερώνοντας ο ίδιος ασθενείς, ενώ μπορεί και να συμμετέχει στην επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών όσων το επιθυμούν.

Με μία επίσκεψη στην BHR Clinic Athens θα μπορέσετε να έχετε μια ειλικρινή εκτίμηση για το αν είστε κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών, πόσο αυτή μπορεί να βοηθήσει την εμφάνισή σας σήμερα αλλά και κατά πόσο θα μπορέσει να καλύψει τις μελλοντικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ

BHR CLINIC ATHENS

Room Icons

Για την αφοσιωμένη και έμπειρη ιατρική ομάδα, με παγκόσμια καταξίωση στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Room Icons

Για τη μόνιμη, μη ανιχνεύσιμη και –κυρίως– φυσική λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.

Room Icons

Για το επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον, όπου παρέχονται οι καλύτερες γνώσεις, συμβουλές και φροντίδα.

Room Icons

Για την ειλικρινή και έντιμη σχέση με τον ασθενή, που εξασφαλίζει την καταλληλότερη και πιo... φυσική λύση για τα μαλλιά του.

Στην BHR Clinic Athens μπορείς να συλλέξεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να λάβεις την καλύτερη απόφαση για το πώς θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών, με γνώμονα το τί είναι κατάλληλο για εσένα, ποιες είναι οι ανάγκες και οι στόχοι σου, ποιες επιλογές και λύσεις ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτές και τί θα σε κάνει ευτυχισμένο μακροπρόθεσμα όσον αφορά την εμφάνιση σου. Είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε, οι οποίες οδηγούν σε εξαιρετικά αποτελέσματα!