ΤΗ ΛΥΣΗ
ΕΧΟΥΜΕ
Θέλεις να ανακτήσεις τα μαλλιά σου;
Έλα να μιλήσουμε!
Telephone Icon

+30 210 3600111

Mail Icon

info@bhrclinicathens.gr

Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τη λύση!
100% δωρεάν και εμπιστευτική συμβουλευτική

ΟΜΑΔΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ
ΤΟΥΣ
ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ

DR CHRISTIAN

BISANGA

Ο Dr. Christian Bisanga έλαβε το πτυχίο του στη Χειρουργική και Μαιευτική από Catholic University of Louvain και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Princesses Paola του Βελγίου, πριν μετακομίσει στις Η.Π.Α. όπου εργάστηκε στη μεταμόσχευση μαλλιών με τους Dr. Paul Rose, Dr. Cole, Dr. Leavitt και άλλους, δραστηριοποιούμενος στην έρευνα και αναπτύσσοντας τις δικές του μεθόδους για την εξαγωγή και την καταγραφή μοσχευμάτων κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του Folllicular Unit Extraction (FUE).

Ως ιδρυτής της Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών BHR, ο Dr. Bisanga έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία και πλέον αφιερώνει χρόνο στην εκπαίδευση νέων ιατρών, αφού πολλά αξιόλογα ονόματα έχουν εκπαιδευτεί και καθοδηγηθεί από τον ίδιο τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Dr. Bisanga αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ειδικούς μεταμόσχευσης μαλλιών και είναι παγκοσμίως γνωστός για την τεχνική του FUE, την οποία συνεχίζει να αναπτύσσει, επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα αυτό.

DR ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ

Medical Director

Η Dr. Κρυσταλλία Κυπαρισσού είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών, με μετεκπαίδευση στην ανατομία και δερματοχειρουργική στο Πανεπιστήμιο του San Diego στη La Jolla της Καλιφόρνια.

Ειδικεύθηκε στη Δερματολογία αρχικά στο Νοσοκομείο Addenbrooke’s του Cambridge και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, οπου κέρδισε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό υποτροφίας και μετέβη στις ΗΠΑ, στο University Colorado Hospital του Denver, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της στην κλινική δερματολογία, δερματο-ογκολογία και αισθητική δερματολογία.

Μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον εξελιγμένες και σύγχρονες τεχνικές στη μεταμόσχευση μαλλιών στο Πανεπιστήμιο του Saint Louis των ΗΠΑ καθώς και σε εξειδικευμένα courses του FUE Europe, όπου γνώρισε τον Dr. Christian Bisanga και ξεκίνησε η συνεργασία τους.

Είναι Επιστημονική Υπεύθυνη της κλινικής BHR στην Ελλάδα, μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της European Society for Paediatric Dermatology και του FUE Europe.

Img

DR ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ

Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος

O Dr. Ιωάννης Βενετσάνος είναι ειδικευμένος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και δραστηριοποιείται στον χώρο των laser θεραπειών και της μεταμόσχευσης μαλλιών απο το 2005. Είναι ένας εκ των ιδρυτών της DermaLab Ιατρικής ΑΕ το 2006.

Έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUT και από το 2017, σε συνεργασία με άλλους ιατρούς και μια εξειδικευμένη ομάδα νοσηλευτών, ασχολείται με τη μέθοδο FUE.

Παράλληλα, εκτός της χειρουργικής προσέγγισης, ειδικεύεται και στη φαρμακευτική-θεραπευτική αντιμετώπιση της αλωπεκίας, η οποία συμπληρώνει την παρέμβαση κατά του αισθητικού προβλήματος της τριχόπτωσης σε άνδρες αλλά και γυναίκες.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (ΕΔΑΕ) και της FUE-Europe